icon-schrijvenNiet alleen grote bedrijven moeten een jaarverslag schrijven, maar ook coöperaties en de wat grotere stichtingen en verenigingen ontkomen niet aan dit jaarlijkse huiswerk. Een verplicht nummer waar veel tijd en werk in gaat zitten. Om vervolgens onderin een la te verdwijnen omdat niemand er meer naar omkijkt. Verhalen over cijfers, prestaties en toekomstmuziek zijn taaie kost en geen genot om te lezen. Terwijl u natuurlijk wel graag eer van uw werk heeft doordat uw lezers ook nog plezier kunnen beleven aan uw jaarverslag. Het is immers wel de jaarlijkse presentatie van uw organisatie, waar u trots op bent.

potloodHoe leuk is het dan, als de saaie cijferreeksen en verslagen worden afgewisseld met verhalen van uw medewerkers, uw vrijwilligers, uw deelnemers en uw partners. Luchtige en prettig leesbare interviews die kleur en smaak geven aan uw verslag, zodat deze niet meteen in een lade verdwijnt, maar wordt gelezen en uitgedragen door uw ambassadeurs!

Deze interviews wil ik graag voor u verzorgen en als u wilt maak ik er ook foto’s bij, die laten zien wat uw organisatie doet. En u hoeft hiermee niet tot in december te wachten. Ik kan voor uw organisatie door het jaar heen aan de slag en op pad, zodat dit gedeelte van uw jaarverslag al klaar is voordat u de balans op heeft gemaakt. Dan kijkt u tijdens het taaie werk alvast uit naar het fijne en leesbare jaarverslag dat u straks met trots aan iedereen laat zien.

En mag de rest van uw teksten ook wel wat fijner leesbaar worden? Ik heb u graag met de redactie, zodat uw jaarverslag écht een visitekaartje een presentatie wordt dat op de salontafel mag prijken.

Delen