Te huur per uur

Als het aan mij ligt, zou ik 20 tot 30 uur per week op basis van een arbeidscontract aan het werk zijn. Dan ben ik bezig met alle communicatie-uitingen van de organisatie, zodat er een goede relatie is en blijft met partners, klanten, leveranciers en opdrachtgevers. Dan ben ik de vraagbaak van het bedrijf en zoek ik alle mogelijke vragen uit, die aan me gesteld worden. Dan maak ik samenvattingen van belangrijk leesvoer en maak ik aantrekkelijke presentaties en lay-outs. Enzovoort.

Maar dat is niet de realiteit. Veel opdrachtgevers hebben me af en toe nodig, maar niet de hele tijd. Voor u opdrachtgever is dat vooral goedkoper. Het nadeel is, dat u de kans loopt dat ik niet beschikbaar ben, omdat een andere opdrachtgever u net voor is geweest. Voor mij kleeft er het nadeel aan, dat ik voortdurend acquisitie moet voeren, wat erg tijdrovend is.

Of neem een abonnement

Daarom ben ik ook in te huren op basis van abonnement. Dat werkt zo.

U koopt mij in voor 40, 80 of 120 uur. Maar u hoeft dan nog niet precies te weten wanneer u mij precies nodig heeft. U kunt mij op basis van noodzaak inschakelen voor het aantal uur dat u met mij een abonnement heeft afgesloten. Zoals u een telefoonabonnement koopt met een aantal belminuten, zo koopt u een abonnement op mij voor een aantal werkuren.

Een abonnement heeft een aantal voordelen:

  • U bent verzekerd ervan dat ik beschikbaar ben;
  • U heeft voorrang ten opzichte van opdrachtgevers van ‘losse uren’;
  • Grote abonnementen hebben voorrang op kleinere abonnementen;
  • Er worden maar een beperkt aantal abonnementen per jaar uitgegeven / afgesloten;
  • Hoe groter het abonnement, hoe lager het tarief per uur.

Meer weten? De spelregels passen op een half A4-tje. Mail me even via media@paula-anguita.nl en dan stuur ik ze graag toe.

Tarieven

 

Losse uren Minimum afname: 2 uur € 36,-
Vanaf 40 uur € 32,-
Vanaf 80 uur € 30,-
Vanaf 120 uur € 28,-
Vanaf 160 uur € 26,-
Tarieven ex. 21% BTW

Deze tarieven zijn geldig van 1 januari 2022 tot en met 31 december 2022. 

Delen is fijn!