icon-websitesEen website is een communicatiemiddel. Een middel om als organisatie informatie uit te wisselen met belangstellenden. Dat uitwisselen van informatie kan natuurlijk net zo goed via Facebook en Twitter, maar doorgaans is de communicatie via een website veel minder vluchtig. En de inhoud moet up-to-date en makkelijk te bewerken zijn. Je gaat immers ook niet met je telefoon steeds naar de telefoonwinkel als je iemand wil (laten) bellen, dat doe je immers gewoon zelf. Zo makkelijk moet dat met een website ook kunnen.

Gemak dient de mens *

wordpress-logo-ff0099Daarom moet een website vooral gebruiksvriendelijk zijn, niet alleen voor de bezoeker, maar zeker ook voor wie de website beheert en bijwerkt en van nieuwe inhoud voorziet. Dat werk kun je natuurlijk aan mij als websitemaker overlaten, maar je kunt er ook voor kiezen om dat zelf te doen.

Daarom heb ik me gespecialiseerd in het opzetten van websites met behulp van WordPress. WordPress is gratis software voor het maken van websites, dat wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt wordt. Omdat het gebruiksvriendelijk is en makkelijk te installeren. Kijk maar! 

Ziet dat er toch wat te ingewikkeld en tijdrovend uit? Ik zet de nieuwe website graag overeind en pas deze aan zoals je dat graag wil. Wil je vervolgens toch graag zelf met de website aan de slag? Ik kom graag een workshop geven op maat. En aangezien de WordPress software gratis is, betaal je alleen mijn uurloon.

Wil je als organisatie met een gebruikersvriendelijke website aan de slag? Stuur me, uiteraard geheel vrijblijvend, een e-mail met de vragen die je wil stellen. Dan neem ik contact op om een afspraak te maken.

Het eerste consult (maximaal 1 uur) is gratis! *

Delen